Poradňa Samsung Galaxy S Wifi 5.0 8GB

Autor: | Vložené: 27.05.2012 000 15:39 | Témy: Poradňa Samsung Galaxy S Wifi 5.0 8GB

5 otázok pre nejakého ochotného majiteľa tohto prehrávača :)

zdravím. mám zopár otázok ohľadom tohto prehrávača, rozmýšľam že si ho kúpim, predtým by som ale potrebovala nejaké info, nech potom nie som sklamaná. čo to som už čítala, aj som pozerala nejaké recenzie, ale nikde nie je všetko čo potrebujem vedieť.

1. k hudbe. v jednej video recenzii som videla možnosť zoradenia skladieb podľa názvu skladbieb/interpreta/albumu, zaujímalo by ma, či je nejaká možnosť nastavenia zoradenia aj podľa žánru?
je možné zobrazenie textu skladby počas prehrávania? (toto pre mňa až také dôležité síce nie je, ale potešilo by)
2. k videu. dajú sa spolu s videom prehrávať aj titulky? (.srt atď)
3. k internetu. flash player by mal mať, a veci čo prehráva shockwave player? nepôjdu? alebo sa dá stiahnuť alebo niečo?
4. k dokumentom. píše sa, že dokumenty z MS office /doc/ppt/xls../ zobrazuje a mali by sa dať aj upravovať, mohli by ste mi v skratke opísať aké sú možnosti? predpokladám že to nebude rovnocenné k možnostiam úprav na počítači, očakávam písanie textu a nejaké základné formátovanie, či?
5. e-booky, PDFká. toto ma zaujíma najviac. do akej miery je pohodlné čítanie pdf súborov? 100%nú náhradu čítačky na to určenej neočakávam, ale dá sa to? predstavujem si v pohode čitatelnú stranu na celú veľkosť displeja, bez potreby zoomovania. dalo by sa?

oukej, verím, že sa nájde nejaká dobrá duša čo mi venuje chvíľku času a odpovie mi. vopred veľmi pekne ďakujem za akúkoľvek pomoc. :)

  • Robo

    Robo

    11. júla 2012 - Najlepšia odpoveď Autor otázky označil túto odpoveď ako najlepšiu.

    vlastním to ale :D na väčšinu tvojich otázok odpovedať neviem : ale o PDFko sa síce bez zoomu dá čítať ale je to dosť nepohodlné ale je tam aj režim ktorý ti to upravý na väčšie :) formátovanie textu nič moc no :) je to aplikácia Think free office ak chceš tak si ju pozri :) s tým shockwave to je neviem ako ale za 3 mesiace užívania mi ho nebolo treba ani raza to som vkuse na internete :) flash player má plnú podporu :) titulky neviem či sa dajú dať :) text sa dá počas počúvania zobraziť al musíš si ho samozrejme najprv ku každej skladbe nahodiť :) a zoradenie podľa žánru neviem či je :d pozrel by som ti ale nemám to pri sebe :)

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno
    • Nie
    • Soňa

      20. júla 2012 - Soňa

      jej dakujem, uz som aj zabudla ze som sem nieco pisala.
      uz ho totiz vyse mesiaca mam :D riskla som to aj ked mi nikto nikde neodpovedal a som zatial spokojna takze v pohodicke. :)
      ale ked tak na to kukam, su to dost blbe otazky, len ja som vtedy este nevedela, ze sa v podstate daju skoro na vsetko najst aplikacie. Think free office je na nic, aj na to sa daju najst lepsie aplikacie.
      shockwave som chcela kvoli jednej konkretnej stranke, ale tu ozeliem, takze to je v pohode.

      inak dik za namahu ;)


Táto otázka už bola uzavretá.

Autor otázky bol spokojný s odpoveďou, preto je otázka uzavretá a nie je možné na ňu reagovať. Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.